Kameroverzicht

Bij hen op Ameland heeft tien verschillende hotelkamers, allemaal verschillend van vorm en voorzien van een eigen eilandsfeer. Zo kun je bij hen slapen “op ’t strân” of “in é dunen”. “In ’t bos” kun je zelfs heerlijk bubbelen in de 2-persoons whirlpool.

Mini

Als je weinig ruimte nodig hebt of kort verblijft is dit wellicht de ideale kamer, je kunt verblijven “in ’t duunpantke” of “In é dunen” op de 1e etage.

De kamers hebben flatscreen tv, minibar, föhn, regendouche, toilet en doucheproducten van de SPA collection en gratis WiFi.

Classic

Deze fijne kamer is er zowel op de begane grond als op de 1e etage, je slaapt “op ’t Wad”, “Butendieks”, “onder é klonjes” of “op ’t strân”.

 De kamers hebben flatscreen tv, minibar, föhn, regendouche, toilet en doucheproducten van de SPA collection en gratis WiFi. Enkele van deze kamers zijn geschikt om een extra bed te plaatsen.

Twee van deze kamers zijn ook voor honden geschikt.

Comfort

Onze royale en sfeervolle “Comfort” kamers bevinden zich op de 1e etage. Je slaapt “Onder é fuurtoaren” of aan het “Reddingboatpad”.

De kamers hebben flatscreen tv, minibar, föhn, regendouche, toilet en doucheproducten van de SPA collection en gratis WiFi. De kamers zijn ook geschikt om een extra bed te plaatsen.

Comfort-whirlpool

Deze lichte en  sfeervolle comfortkamer met whirlpool is op de begane grond waar u “in ’t bos” slaapt.

De kamer heeft flatscreen “smart” tv, minibar, föhn, regendouche, Whirlpool, toilet en doucheproducten van de SPA collection en gratis WiFi.

Faciliteiten

Van alle gemakken voorzien!